Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Syngenta Flowers presenteert nieuwste ontwikkelingen

Jonge cyclamenplantteler opent nieuw kantoor in China

Dahan is een van China’s belangrijkste distributeurs van grond, meststoffen en jonge begonia’s, kerststerren en cyclamen. Het bedrijf levert producten in heel China. Bij de opening van hun nieuwe kantoor in december vorig jaar heeft het bedrijf een “Chinese Cyclamen Symposium” georganiseerd.

Ter ere van deze speciale gebeurtenis hebben ze hun exclusieve partner, Syngenta Flowers, gevraagd om een presentatie te geven over de laatste ontwikkelingen in het assortiment cyclamen. Met de Rainier-serie biedt Syngenta een toonaangevende variëteit aan de Chinese cyclamen-markt. De groei op deze markt wordt gestimuleerd door zowel de overheid en de onlangs opgekomen consumentenmarkt.


Phoebe Xie en Gerard Werink tonen nieuwe Cyclamen-assortiment aan klanten van Dahan in Chengdu China

Naast deze presentatie gaf mevr. Xie ook een uitgebreide lezing over hoe cyclamen het best kunnen worden geteeld voor een optimale kwaliteit onder typisch Chinese teeltomstandigheden. De informatie was gebaseerd op uitgebreid, wereldwijd onderzoek in verschillende klimaatomstandigheden en bood inzichtelijke kennis hoe de beste cyclamen kunnen worden geteeld, zodat de levens van de Chinese consumenten kleurrijker kan worden gemaakt.

Details
De presentaties werden bijgewoond door meer dan 130 bezoekers. Er werden veel vragen gesteld over het verbeteren van de cyclamenteelt in hun eigen omgevingen, in specifieke omstandigheden. Hieronder volgt een klein stukje van de presentatie van mevr. Xie met tips voor het telen van de beste producten:

Het evenement werd afgesloten met een goede, typische Chengdu-lunch met meer dan 20 regionale gerechten. Het evenement werd gekenmerkt door een week van kennisuitwisseling en festiviteiten, die door Dahan werden georganiseerd. Eerder deze week organiseerde Dahan ook een symposium bij hun nieuwe faciliteit voor jonge planten in Jinnan, Shandong. Ook hier presenteerde Syngenta Flowers hun innovaties in het cyclamen-assortiment voor een groep van meer dan 100 telers. Hendriks Young Plants gaf een lezing over fuchsia’s.

Opening Dahan op 13 december 2019: Dhr. Liu, president van Dahan en Gerard Werink, Business development manager bij Syngenta Flowers voor de nieuwe faciliteiten.

Syngenta Flowers in China
Syngenta Flowers wil professionele telers in China ondersteunen. Ze hebben vier distributiepartners en kunnen alle delen van China bereiken met hun genetica.

Voor meer informatie:
Syngenta Flowers
www.syngentaflowers.eu

 

 

 

 

Publicatiedatum: