Bayer wil in 2030 klimaatneutraal zijn

Bayer heeft gisteren een uitgebreid pakket maatregelen en duurzaamheidsdoelstellingen bekendgemaakt die vanaf 2020 worden nagestreefd. Aansluitend bij de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties en de Klimaatovereenkomst van Parijs heeft de onderneming doelen gesteld voor 2030. Zo moeten alle activiteiten in 2030 klimaatneutraal zijn.

Bayer gaat de duurzaamheidsdoelstellingen naar eigen zeggen 'even nauwgezet opvolgen en rapporteren als de financiële doelstellingen'. Verder wil het bedrijf ook een onafhankelijke Sustainability Council oprichten die bestaat uit externe deskundigen inzake duurzaamheid. De Council zal advies geven aan de raad van bestuur en de verdere ontwikkelingen van Bayers inspanningen op het gebied van duurzaamheid opvolgen en ter discussie stellen.

Lees hier meer over de doelen, waaronder het tegen 2030 terugdringen van de milieu-impact van gewasbescherming in alle markten met dertig procent. 

Voor meer informatie:
Bayer
www.bayer.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.