spot jezelf of collega Eddy van BPnieuws

Spionnen in spé en Seed meets Technology op nationale tv

Tholen - Een kok, iemand die actief is in de automatisering van escape rooms en een vrijwilliger op zoek naar zaadjes voor een moestuin. Het zijn niet direct de bezoekers die je verwacht op de professionele zaadtechnologiebeurs Seed meets Technology.

En dus klopte er ook iets niet, zo bleek gisteravond tijdens de uitzending van aflevering twee van het programma 'I spy', waarin spionnen in spé worden opgeleid.


Spot jezelf...

Tijdens de aflevering moesten de deelnemers aan het programma onder een andere naam en met een goed alibi over de beurs struinen zonder in de gaten te lopen. Dat lukt niet iedereen even goed. "Ik zou maar snel weer weggaan hier, want deze beurs is niets voor jou", zo drukte een van de standhouders een kandidaat met een slechte cover op het hart. Missie mislukt dus!


... of collega Eddy.

De 'missie' van ondergetekende en collega Eddy van Bloemen- en Plantennieuws slaagde wel (het maken van een fotoreportage) en hoewel het niet ons doel was op tv te komen, lukte dat toch getuige het bovenstaande screenshot. 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.