Monique Heemskerk nieuwe directeur Celieplant

In verband met de groei van Celieplant stelt Groenland B.V. per 1 januari 2020 Monique Heemskerk aan als managing director van Celieplant.

Heemskerk was de afgelopen jaren (internationaal) werkzaam bij Royal Flora Holland en heeft daar diverse project- en managementfuncties vervuld. Haar grote internationale netwerk en ervaring in de sierteeltsector, komt in haar nieuwe functie goed van pas.

John Celie (CEO Groenland): “Door de groei van onze bedrijven hebben wij besloten een aparte directie aan te stellen voor zowel Bouquetnet als Celieplant. Peter Janmaat zal zich volledig gaan richten op Bouquetnet en overige taken voor Groenland. Met de invulling van deze functie bij Celieplant door Monique Heemskerk verwachten wij een grote stap in professionalisering te kunnen maken.”  

Groenland B.V. is een holding die faciliteert in het succes van haar bedrijven: Celieplant, Bouquetnet, Bloominess, Spira en Greenpackers. Stuk voor stuk bedrijven die actief zijn in de sierteeltbranche.

 

Voor meer informatie:
Groenland bv
www.groenland-bv.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.