LKP Plants start met Apptivity van Codema

Met de nieuwe app Apptivity voor smartphones is het voor iedereen mogelijk locatie onafhankelijk werkzaamheden te registreren. LKP Plants uit Moerkapelle is de eerste gebruiker van deze nieuwe applicatie van Codema SDF. LKP Plants heeft 3 locaties en meer dan 60 medewerkers. Medewerkers zijn werkzaam op meerdere locaties. Dit maakt het zo efficiënt mogelijk inzetten van personeel uitdagend.

Dankzij de inzet van slimme software verwacht LKP dat de arbeidsproductiviteit met 15% toeneemt. Deze toename ontstaat door:

1. Registratie op vaste units en mobiele apps
Om productiviteit te verhogen, is het belangrijk dat medewerkers snel en foutloos arbeid registreren. Daarom heeft Codema meerdere mogelijkheden om te registreren: handmatig in SDF Profice, op vaste units met RFID tag en op de smartphone. LKP maakt gebruik van units op de vaste werkplekken, zoals bij het inpakken. Daarnaast startte LKP met Apptivity op de smartphone, voor medewerkers die veel wisselen tussen handelingen, werkplekken en locaties.

2. Inzet van productienormen
LKP Plants stelt voor activiteiten zoals ‘inpakken’ normen op. Deze norm stel je in per activiteit .

3. Inzichtelijk maken van prestaties
Op speciale schermen op de werkvloer en overzichten op de smartphone hebben medewerkers inzicht in de arbeidsprestaties. Door medewerkers inzicht te geven in betrouwbare gegevens met een duidelijke prestatienorm, verhoog je de productie. LKP gebruikt deze prestatieschermen zowel bij de werkplekken als in de kantine.

4. Sturing vanuit management
Omdat iedereen nu in staat is om zijn activiteiten goed te registreren, krijgt het management van LKP Plants meer inzicht in arbeidsprocessen en de inzet van personeel. Door hier goede overzichten voor in te richten, in samenwerking met de ervaren consultants van Codema SDF, kan LKP Plants  betere beslissingen nemen.

Voor meer informatie:
Codema Systems Group

 

LKP Plant
E: info@lkpplants.nl
www.lkpplants.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.