Tulpenvlag siert komend tulpenseizoen

Komend tulpenseizoen wordt de tulpentijd extra onder de aandacht gebracht door Tulpen Promotie Nederland (TPN) met een speciale tulpenvlag. Tulpen Promotie Nederland hoopt dat alle straten en winkels met deze vlag in het tulpenseizoen oranje kleuren. Oranje, als trots symbool van de tulp en Nederland.

Foto: De eerste bloemist Van den Berg Bloemensfeer met de tulpenvlag (foto TPN).

De eerste vlag is overhandigd aan bloemist Wim van den Berg van ‘Van den Berg Bloemensfeer en meer’ uit Noordwijkerhout. Wim: 'Wij kijken nu al uit naar de tulpentijd. Zelf verkopen wij veel tulpen. Vanaf de kerst beginnen wij met de witte en rode variëteiten. Na de feestdagen zijn alle tulpen bij ons verkrijgbaar. En met deze vlag weten onze klanten ook dat het weer tulpentijd is en daar zijn we erg blij mee".

Nationale Tulpendag 18 januari 2020
TPN organiseert op 18 januari 2020 alweer de 9e editie van Nationale Tulpendag, de officiële opening van het nieuwe snijtulpenseizoen. Bezoekers kunnen in een reusachtige pluktuin, pal voor het Paleis op de Dam, gratis een bosje tulpen plukken. Het thema ‘World of Colours’ komt onder meer tot uiting in het bijzondere, kleurrijke tuinontwerp. In totaal worden bijna 20.000 mensen verwacht uit zo’n 100 verschillende landen. Voordat de poorten van de pluktuin opengaan, is de immense bloemenzee te bewonderen vanaf een kijkersbrug.

Tulpendag 2020
Nationale Tulpendag is een initiatief van zo’n 500 Nederlandse tulpenbroeiers (TPN) en wordt sinds 2012 georganiseerd op de derde zaterdag van januari. Bloemisten, supermarkten en tuincentra organiseren rondom de start van het nieuwe snijtulpenseizoen diverse acties en activiteiten in hun winkel.

De vlag heeft de afmeting 100x150 cm en is vanaf vandaag online te bestellen via https://tulpenpromotie.nl/ onder het kopje promotie. Tot 15 december geldt een speciale introductieprijs.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.