Mandersloot behaalt IFS Logistics certificaat

Op 30 september 2019 heeft SGS bij Mandersloot’s Expeditiebedrijf BV een audit uitgevoerd aan de hand van de IFS Logistics standaard.

Het transport van A naar B met volle ladingen van dezelfde type goederen op een bepaalde temperatuur is een ander verhaal dan het specialisme van Mandersloot, namelijk het geconditioneerde groupage vervoer van en naar diverse bestemmingen over verschillende depots binnen Oost Europa.

"Voor ons is IFS niet alleen een veiligheidssysteem voor het transport en crossdocken van voedsel gerelateerde producten, maar is het een systeem waarin wij op alle fronten de kwaliteit van elk geconditioneerd product kunnen waarborgen", zegt directeur en eigenaar Ronald Mandersloot.

Niet alleen binnen Mandersloot heeft het implementeren van dit systeem voeten in aarde gehad, ook voor klanten verandert er iets. Zo konden klanten voorheen kiezen uit diverse temperatuur ranges, nu kan er alleen nog gekozen worden tussen een viertal verschillende setpoints voor LTL transport te weten -20°C, +2°C, +10°C en +16°C. "Wij rijden deze temperaturen op een continu basis, zodat er minder sprake is van temperatuurschommeling tijdens transport."

Het volgende certificerings traject al weer ingezet en naar men hoopt zal binnen afzienbare tijd ook de ISO normering op het gebied van kwaliteit onderdeel uitmaken van het kwaliteitssysteem.

Voor meer informatie:
Mandersloot's Expeditiebedrijf
t' Zwarte Land 10
3925 CK Scherpenzeel
T: +31 33 277 64 44
F: +31 33 277 64 45
E: Info@mandersloot.nl
www.mandersloot.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.