Bloembollen Outlet Verver Export druk bezocht

"Een ware ‘delicatessenzaak’ voor bloembollen minnend Nederland"

Op zaterdag 23 november was de Bloembollen Outletstore van Verver Export in Heerhugowaard ‘the place to be’ voor bloembollen liefhebbers, fans, bewonderaars, fanaten, bloembollofielen en enthousiastelingen uit het hele land. Restpartijen bloembollen van exportkwaliteit tegen zeer gunstige prijzen, een ware ‘delicatessenzaak’ voor bloembollen minnend Nederland. Naast het aantal bezoekers lijkt ook het enthousiasme elk jaar verder te groeien.

Ook dit jaar werd een deel van de opbrengst aan goede doelen gedoneerd: Floating Doctors en Stichting Hondenzorg en Welzijn. Beide stichtingen konden op een donatie van maar liefst € 1.000 rekenen.

"De sfeer was gezellig en opgewekt. Men gaat het voorjaar lachend tegemoet! We danken de enthousiaste bezoekers voor hun bezoek aan onze ‘snoepwinkel’, ook namens de goede doelen. We wensen u veel succes met planten, plannen maken en/of verschenken van de buit. Op naar een bloeiend en kleurrijk voorjaar. En graag weer tot ziens op de Outlet 2020."

Voor meer informatie:
Verver Export
Hasselaarsweg 30
1704 DX Heerhugowaard
T: +31 72 505 14 81
F: +31 72 505 37 77
E: info@ververexport.fr
www.ververexport.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.