JEM-id betrekt hele pand aan de Grote Waard in Honselersdijk

Afgelopen vrijdag vond bij JEM-id een feestelijke opening plaats van het nieuwe gedeelte van het pand op de Grote Waard in Honselersdijk. Dit was in vorm van een vrijdagmiddagborrel in JEM-id stijl.

Ontwikkeling JEM-id
Waar JEM-id in 1999 uit drie medewerkers bestond en een klein stukje van het huidige pand huurde, wordt momenteel het hele pand in gebruik genomen. JEM-id is 24 jaar geleden gestart vanuit een passie voor software. De technologische wereld ontwikkelt zich ontzettend snel. JEM-id is dan ook continu bezig om voorop te blijven lopen qua ontwikkelingen en te zorgen dat de bedrijfsprocessen van hun klanten geoptimaliseerd worden. Om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die sectorbreed relevant zijn, zijn goede medewerkers incl. werkplekken nodig.

Feestelijke openingsborrel
Afgelopen vrijdag vond er een feestelijke openingsborrel plaats in de nieuwe kantine. Medewerkers gaven een rondleiding door het pand aan familie, vrienden en klanten. Ook was er een foodtruck aanwezig en konden de kinderen lasergamen door het hele pand.

Meer ruimte binnen flexibele organisatie
Om een beeld te krijgen, heeft JEM-id in 2018 een vlog gemaakt waarbij een rondleiding wordt gegeven door het pand. Inmiddels is het hele pand in gebruik genomen en zijn er veel gedeeltes beschikbaar waar de medewerkers in teams samen kunnen werken. Met de uitbreiding zijn er nog meer flexibele werkplekken gekomen incl. sta-bureaus voor een goede werkhouding. Het pand kenmerkt zich door de vele inspirerende brainstorm- en vergaderruimtes, een bioscoop waar demonstraties worden gegeven en een nieuwe kantine.

Voor meer informatie:
JEM-id BV
Grote Waard 80
2675 RZ Honselersdijk
T: 0174-642622
info@jem-id.nl
www.jem-id.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.