Evert van Helvoort beoogd lid-commissaris

De Raad van Commissarissen van Royal FloraHolland draagt Evert van Helvoort voor als lid-commissaris van Royal FloraHolland. De voordracht staat op de agenda van de Ledenraad op 12 december 2019.

Evert van Helvoort (31 jaar) heeft ruime bestuurlijke ervaring bij Royal FloraHolland. Hij heeft als lid van het regieteam Coöperatie 2020 mede aan de basis gestaan van de coöperatieve vernieuwing van Royal FloraHolland. In 2010 werd hij lid van de FPC Chrysant en in 2015 lid van de Adviesraad Bloemen. Momenteel is hij lid van de Ledenraad. Hij is tevens enkele jaren bestuurder geweest van de Stichting Chrysant NL. 

Van Helvoort Company
Evert van Helvoort is sinds zijn negentiende mede-eigenaar van Van Helvoort Company. Het bedrijf teelt op 12,5 ha 60 miljoen stelen Santini (Chrysant). Binnen het familiebedrijf is hij eindverantwoordelijk voor het algehele beleid, strategievorming, finance en HR. Zijn vader en broers zijn verantwoordelijk voor de teelt. Van Helvoort Company heeft als missie om op een verantwoorde manier met respect voor natuur en mens de wereld te voorzien van bloemen. Het bedrijf heeft met het oog daarop aan de hand van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties zes eigen duurzaamheidsdoelstellingen geformuleerd. 

bron: Royal FloraHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven