HSG Koppert bouwt bijna alles voor Gakon

"Deze samenwerking gaat nog jarenlang standhouden"

HSG Koppert is een bouwbedrijf dat actief is in alle landen van Europa. Ze zijn gespecialiseerd in het bouwen en beglazen van kassen, maar ook het installeren van horizontale en verticale schermingsinstallaties en verwarmingsinstallaties voor alle soorten bloemen en groenten. Daarnaast bieden ze ook een reparatieservice en renovaties aan. De visie van HSG Koppert luidt: ‘’Wereldwijd kassen bouwen om zo bij te dragen aan de ontwikkeling van duurzame tuinbouw.’’ Gakon zet dit bedrijf in het zonnetje in een nieuwe blog.

"HSG Koppert beschikt over een team van bouwers met vele jaren internationale ervaring. Zij maken gebruik van de nieuwste en modernste machines, waardoor ze aan alle eisen van de klant kunnen voldoen. Iets wat Gakon in al die jaren ondervonden heeft."

De samenwerking tussen Gakon en HSG Koppert ontstond nadat de huidige General Director, Andre Koppert, instapte bij Gakon. Zoon Berry Koppert had reeds een bouwbedrijf, waarna er voorzichtig een samenwerking ontstond. Door de jaren heen werd deze samenwerking alsmaar intensiever. Het mag dan ook geen wonder heten, dat de samenwerking nu al ruim 10 jaar duurt. En vanuit beide partijen is uitgesproken dat dit nog jarenlang in stand gehouden gaat worden.

Berry Koppert, eigenaar HSG Koppert: ‘’In het begin is het wennen aan elkaar, een vertrouwensband opbouwen. Op een gegeven moment was deze vertrouwensband zo sterk, dat HSG Koppert nu bijna alle projecten voor Gakon bouwt. Een intensieve samenwerking, waar wij bij HSG Koppert erg tevreden mee zijn.’’

Bron: Gakon


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven