PB tec neemt Westlandse innovatieprijs in ontvangst

PB tec heeft donderdagavond 21 november tijdens de MKB Westland eindejaarsbijeenkomst in Naaldwijk de MKB Westland Partners Ondernemersprijs in de categorie Innovatie gewonnen. PB tec won de prijs door volgens de jury 'indrukwekkende projecten op het gebied van water, elektrotechniek, automatisering en energie, om zo een bijdrage te leveren aan de uitdaging om de groeiende bevolking te blijven voeden op een steeds duurzamere manier, wereldwijd'.

Op basis van een bedrijfspresentatie en een bezoek aan PB tec was de jury overtuigd.


Koen Brabander (directeur PB tec) neemt de prijs in ontvangst. Foto: Rolf van Koppen Fotografie

Uit het juryrapport blijkt dat de jury onder de indruk was van de bijzondere projecten van PB tec en de innovaties die ontwikkeld worden. Jury MKB Westland: ‘De wereld heeft een grote uitdaging om de groeiende bevolking te blijven voeden op een steeds duurzamere manier. PB tec wil bij deze oplossing betrokken zijn.’

Directeur Koen Brabander is blij met de Innovatieprijs: ‘We zijn elke dag bezig met nieuwe innovaties om bij te dragen aan hoogwaardige waterzuivering en voedselvoorziening, dicht bij de mens. Deze prijs is een mooie onderscheiding.’

PB tec was samen met Weverling Groenproviders en NON genomineerd voor de MKB Westland Partners Ondernemersprijs 2019. De drie bedrijven waren uit vele aanmeldingen genomineerd op basis van onderscheidenheid, marketingstrategie en innovatie. NON uit De Lier heeft de prjjs mee naar huis genomen.

Voor meer informatie:
PB Tec
www.pb-tec.com
info@pb-tec.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.