11 december, Lisse

Flower Science congres focust op Big Data, Smart Business

Op 11 december a.s. vanaf 15.30 uur organiseert Flower Science samen met Greenport Duin- en Bollenstreek wederom een congres voor de bollen- en de sierteelt. Thema dit jaar is 'Big Data, Smart Business'.

Onderzoekers en ondernemers zoeken naar de beste oplossingsrichtingen om de kapitaalintensieve bollenteelt te combineren met de modernste technologie├źn. Denk aan: precisielandbouw al dan niet met inzet van visiontechnieken, robotica, kunstmatige intelligentie en big data. Hierbij wordt gebruik gemaakt van datamanagement, zowel op het veld als bij het verwerken en bewaren van bloembollen in de schuur.

De eindgebruiker verwacht dat in de hele keten de kwaliteit van het product te traceren is. Welke technieken helpen daarbij? Wat wil je wel delen en welke informatie houd je liever voor jezelf? En wat weet iedereen eigenlijk toch al van je? Hierbij het volledige programma van de middag.

De inloop is vanaf 15.00 uur en het programma start om 15.30 uur. Locatie is Floralis Lisse, Floralisplein 69, 2161 HX Lisse. De bijeenkomst duurt tot 19.30 uur inclusief de traditionele stamppot maaltijd.

NB Aanmelden is verplicht, maar niet vrijblijvend. Laat bij de inschrijving wel weten of u mee wilt eten. Vul hiervoor het laatste lege veld in met: Ja, ik blijf mee eten of Nee, ik blijf niet mee eten.

Locatie: Floralis, Floralisplein 69, 2161 HX Lisse

Klik hier voor meer informatie


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.