in samenwerking met Dümmen Orange

GASA Young Plants toont bestverkopende variëteiten voor de Scandinavische markt tijdens "Poinsettia Open House"

Ook dit jaar organiseerde de afdeling Young Plants van de GASA GROUP in samenwerking met Dümmen Orange een "Poinsettia Open House". Ongeveer 50 bezoekers, voornamelijk telers, waren 13 november 2019 aanwezig bij het evenement op de nieuwe locatie van de GASA GROUP op Logistikvej 4 in Odense, Denemarken.

GASA Young Plants presenteerde de bestverkopende variëteiten voor de Scandinavische markt, samen met nieuwe testvariëteiten. "De bezoekers waren zeer geïnteresseerd in de bekende variëteit 'Autumn Leaves' en de aankomende variëteit 'Golden Glo'. Deze twee variëteiten passen goed bij de vroege herfstverkoop, net voordat de traditionele Poinsettia-verkoop begint", zegt Brian Borup, Sales Consultant bij GASA Young Plants.

Op de "Poinsettia Open House" werd ook de nieuwe variëteit van 2019 getoond. 'Freya' is al op verschillende kwekerijen getest en gekweekt. GASA Young Plants verwacht dat dit een goed alternatief zal zijn voor de bekende variëteit 'Early Scandic'.

Daarnaast gaf Jürgen Zweihoff van Dümmen Orange een seminar over Green Guard en IPM (Integrated Pest Management). "Het seminar werd zeer gewaardeerd door de bezoekers."

Voor meer informatie:
GASA Group
Tel..: +45 6548 1200
E-mail: mail@gasagroup.com www.gasagroup.com 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven