gezamenlijke actie Tulpen Promotie Nederland (TPN) en Make-A-Wish Nederland

Fleurige verrassing voor wenskinderen

Tulpen Promotie Nederland (TPN) en Make-A-Wish Nederland slaan de handen ineen voor een bijzondere samenwerking. Drie wenskinderen krijgen een bijzondere verrassing: ze worden tulpenprinses. Op Nationale Tulpendag, 18 januari 2020, verrichten ze de officiële opening van een reusachtige pluktuin pal voor het Koninklijk Paleis op de Dam. Jaarlijks vieren kwekers en publiek daarmee de start van een nieuw snijtulpenseizoen.

Hanneke Verburg, directeur van Make-A-Wish Nederland, en Linda Pauling, oprichtster van Make-A-Wish, ontvangen uit handen van TPN-voorzitter Arjan Smit een kleurrijk tulpenboeket.

Opbloeien
De samenwerking tussen beide stichtingen is bekend gemaakt tijdens de Make-A-Wish Kids’ Night, 18 november jl. in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Hanneke Verburg van Make-A-Wish Nederland: “Wij zijn enorm blij met deze bijzondere samenwerking. De Nationale Tulpendag is een prachtige gelegenheid om ons 30-jarig jubileum in januari 2020 af te sluiten. Wij geloven dat kinderen met een ernstige ziekte kracht en positieve energie krijgen van een wensvervulling.” Arjan Smit, voorzitter TPN: “Soms vallen puzzelstukjes als vanzelf op hun plaats. Juist op het moment dat we weer op zoek gingen naar een nieuwe tulpenprinses kwamen we in contact met Make-A-Wish Nederland. Daarna was het voor ons klip en klaar: de tulpenprinsessen zijn gevonden! Samen met Make-A-Wish Nederland gaan we onze samenwerking invullen, maar sowieso staan deze tulpenprinsessen op 18 januari 2020 te shinen op de Dam!”

 

Fotocredit: Joke van Rooy Photography

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven