kweker opent nieuwe locatie en viert jubileum

Gerbera United viert tienjarig bestaan in nieuwe kas

Gerbera United bestaat tien jaar. Ook nam zij onlangs haar derde locatie in gebruik. Na maanden van voorbereiden en optimaliseren van de nieuwe, moderne kwekerij, is het nu tijd voor een officiële opening.

Opening kas
Afgelopen zomer nam Gerbera United haar nieuwe locatie, aan de Nieuwkoopseweg in Nootdorp, voor het eerst in gebruik. Nu de kas volledig ‘up and running’ is, is het hoog tijd voor de officiële opening, die deze week plaatsvindt. Op 21 november zijn de klanten van Gerbera United uitgenodigd. Zij worden welkom geheten met een terugblik op 10 jaar Gerbera United en mogen de nieuwe kas vervolgens zelf bewonderen. Ook houdt Hans van Breukelen (Nederlands beste keeper uit de jaren ‘80 &’90) een speech. Twee dagen erna, op 23 november, wordt de opening van het nieuwe pand groots gevierd met collega’s, medewerkers, vrienden en familie.

Jubileum
De festiviteiten van deze week staan niet alleen in het teken van de opening van de nieuwe locatie, ook het tienjarig jubileum van het bedrijf wordt gevierd. Tijdens beide evenementen staat het ondernemersduo Dick Kooij en W.P. van den Berg uitgebreid stil bij 10 jaar Gerbera United en kijken zij vol positiviteit naar de toekomst.

bron: Pull Position


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven