Nieuwe directie Veiling Rhein-Maas per 1 januari 2020

Op 1 januari 2020 nemen Günther Esser en Cees Hoekstra gezamenlijk de leiding van Veiling Rhein-Maas over. Günther Esser, momenteel werkzaam als directeur van `Landgard Fachhandel GmbH & Co. KG´, zal de rol van woordvoerder op zich nemen en Cees Hoekstra, voorheen directeur veiling Eelde van Royal FloraHolland, wordt bij de veiling verantwoordelijk voor commercie.

Cees Hoekstra en Günther Esser

Cees Hoekstra en Franz-Willi Honnen waren al sinds augustus 2018 lid van de directie van Veiling Rhein-Maas.

Na het vertrek van Franz-Willi Honnen zullen de twee ervaren managers gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de directievoering van Veiling Rhein-Maas en zullen zij zorgen voor de implementatie van de langetermijnstrategie die met beide moederorganisaties is opgezet rond de verdere ontwikkeling van de joint venture.

Met Günther Esser en Cees Hoekstra benoemen Royal FloraHolland en Landgard een ervaren directieteam dat bekend is met de markt en de marktplaats in Straelen-Herongen. Hun belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de voortdurende positieve ontwikkeling van Veiling Rhein-Maas, zowel op operationeel fysiek als op digitaal gebied, zich voortzet.

bron: Veiling Rhein-Maas


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.