Digitaal platform gewasbeschermingsmiddelen in de maak

De stichting Agro CloSer werkt aan het opzetten en beheren van een digitaal platform voor gewasbeschermingsmiddelen. Met zo’n platform wil de handelsketen gaan communiceren over leveringen van gewasbeschermingsmiddelen.

De stichting is in maart 2018 opgericht door Nefyto en Agrodis. De volledige naam van de stichting is Agro Cloud Services, maar wordt afgekort tot Agro Closer. De activiteiten van Agro Closer moeten er voor zorgen dat eventuele terugroepacties van gewasbeschermingsmiddelen effectief en efficiënt uitgevoerd kunnen worden. Ook niet-leden van Nefyto en van Agrodis kunnen zich aansluiten bij Agro CloSer.

Het project bestaat enerzijds uit het standaard maken van leverings- en facturatieberichten tussen industrie en distributie, en anderzijds uit het realiseren van een centraal digitaal platform voor het onderling uitwisselen van deze berichten. Aan het opzetten en aanpassen van digitale systemen zijn kosten verbonden. 

Bron: Nefyto


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.