Holex neemt deel aan HortEx Vietnam 2020

Van 26-28 februari 2020 wordt de 3e editie van HortEx Vietnam gehouden in het Saigon Exhibition & Convention Center (SECC), Ho Chi Minh City.

HortEx Vietnam heeft het aantal deelnemers en bezoekers tijdens de laatste editie, die afgelopen maart plaatsvond, flink zien toenemen. Tijdens de laatste editie verwelkomde de beurs bijna 200 exposanten uit 28 landen wereldwijd en 6.495 vakbezoekers uit Vietnam en 31 andere landen. Voor de volgende editie wordt een verdere groei verwacht. 

Holex
Een van de bedrijven die zich heeft aangemeld voor de beurs is Holex. Al meer dan 35 jaar is Holex Nederlands een grote speler op het gebied van bloemenexport per luchtvracht en biedt het een compleet assortiment bloemen, wereldwijd ingekocht.

Momenteel heeft Holex al een aantal klanten in Vietnam. Met hun deelname aan HortEx Vietnam wil het bedrijf haar klantenportfolio uitbreiden en contact houden met de bestaande klanten, niet alleen uit Vietnam maar ook uit andere landen in de regio.

Groeiende markt
Vietnam met een bevolking van bijna 97 miljoen mensen en een gemiddelde bbp-groei van 7,5% per jaar is de snelst groeiende economie in de ASEAN-regio (Vereniging van Zuidoost-Aziatische landen).

De middenklasse en de welvarende klasse in Vietnam is tussen 2014 en nu meer dan verdubbeld: van 12 miljoen tot 33 miljoen. Deze consumenten, wiens inkomen minimaal 15 miljoen Dong
(US $ 714) of meer is per maand, verspreiden zich ook naar andere provincies en steden.

Tegen 2020 is het gemiddelde inkomen per inwoner van Vietnam gestegen van $ 1.400 tot $ 3.400 per jaar.

Vietnam is een grote producent van bloemen en planten, maar voor exporteurs van bloemen en planten die toegevoegde waarde kunnen leveren, is Vietnam een ‚Äč‚Äčinteressante markt omdat de vraag naar een groter assortiment en hoogwaardige bloemen snel toeneemt.

Meer informatie over HortEx Vietnam is te vinden op www.hortex-vietnam.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven