Floranti nu ook via IOS en Android Apps

Floranti Deals is nu beschikbaar voor alle kopers en aanbieders via Apps in de Apple en Play store. Deals kunnen veel sneller gesloten worden nu iedereen direct kan reageren, overal en altijd. De simpele en overzichtelijke indeling zorgt voor een maximum gebruikersgemak. Handelen wordt nu nog eenvoudiger.

Floranti Deals is ontwikkeld in samenwerking met de telers en handelaren die lid zijn van de coöperatie Floranti. Het is een nieuwe manier van handelen, naast de verkoop uit de realtime voorraad die nu al door veel bedrijven gebruikt wordt.

Via Deals kunt u termijnorders afsluiten, bieden op een producten, actiepartijen aanbieden en  aanvragen doen bij telers. Het is superflexibel en makkelijk.

Floranti is het onafhankelijke platform dat ontwikkeld voor en door de gebruikers. De telers en kopers bepalen wat zij nodig hebben om beter samen te werken met elkaar.

Gelooft u ook meer in samenwerking dan opgelegde verplichtingen, in voeten op de grond in plaats van een ivoren toren? Bouw dan met uw collega’s mee om Floranti nog beter te maken!

Professionele kopers en verkopers van planten en bloemen kunnen zich aanmelden via http://www.floranti.com/signup

Voor meer informatie:
Floranti
+31 (0)10 269 7900
info@floranti.com
www.floranti.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven