Webshop Steenks Service nu ook in het Engels en Duits

Sinds kort is het mogelijk om bij Steenks Service uw onderdelen in 3 talen via de webshop te bestellen. De webshop draaide al even in het Nederlands, maar nu zijn Engels en Duits erbij gekomen.

Bij het ontwikkelen van de webshop van Steenks Service is erg gelet op de gebruiksvriendelijkheid hiervan. Wouter Steenks: “Wij hebben met name de focus gelegd op het eenvoudig vinden van onderdelen. Hierdoor kun je met weinig inspanning de benodigde onderdelen bestellen”. Verder gebeurt het steeds vaker dat bedrijven een webshop starten. “Om onze dienstverlening optimaal te houden, is innovatie een vereiste. Dit betekent dus dat we ook online ons zullen blijven ontwikkelen”, aldus Wouter Steenks.

Om de lancering van de internationale webshop te vieren, houdt Steenks Service ook een actie. Wouter Steenks: ”Van de eerste 50 bestellers op onze webshop, wint iedere 10e besteller een Steenks cadeaupakket. Dit pakket bestaat uit een Steenks outfit en een Steenks Step. Onze step is ideaal voor het gebruik in kassen of bij grote bedrijven. Dit komt voornamelijk omdat ze snel zijn, weinig ruimte innemen én onderhoudsarm zijn. Dit zorgt uiteindelijk voor meer efficiëntie en dus ook voor een hogere productiviteit!”. De actie eindigt wanneer de 50e besteller zijn bestelling heeft gedaan.

De webshop van Steenks Service kunt u bezoeken op: https://www.steenks-service.nl/onderdelen/

Voor meer informatie:
Steenks Service
Jan van de Laarweg 1
2678 LH De Lier
T +31(0) 174 510 266
F +31(0) 174 518 326
info@steenks-service.nl
www.steenks-service.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.