Ook in 2020 collectieve deelname Hollandse boomkwekerijsector Flower Expo Ukraine

Van 8 tot 10 april 2020 vindt in Kiev, Oekraïne de vakbeurs Flower Expo Ukraine 2020 plaats. Na een succesvolle deelname in 2019 organiseren VanderLouw communicatie & Organisatie en Nova Exhibitions wederom een collectieve Holland deelname voor de Nederlandse Boomkwekerijsector. Deze organiseren tijdens deze vakbeurs een Holland Paviljoen waarin de boomkwekerijbedrijven de mogelijkheid hebben tot het huren van een eigen standruimte of deel te nemen aan de business lounge.

Het initiatief voor het organiseren van het Holland Paviljoen wordt ondersteund door de Nederlandse Ambassade in Kiev en Koninklijke Handelsbond Anthos.

Symposium ‘Sortiment’
In samenwerking met Koninklijke Handelsbond Anthos en Kon. Vereniging voor Boskoopse Culturen (KVBC) verzorgt men tijdens de vakbeurs een symposium met het thema ‘Sortiment’. Tijdens de beurs in 2019 hebben VanderLouw en Nova Exhibitions geconstateerd dat er veel belangstelling is voor het grote sortiment boomkwekerijproduct dat wij in Nederland hebben en de kennis over het product. Tijdens het symposium geeft de sector een kijkje in de keuken van assortiment waarbij ‘de juiste boom, plant op de juiste plaats’ centraal zal staan.

De markt
Na enkele moeilijke jaren zit er weer beweging in de Oekraïense markt. De vraag naar boomkwekerijproducten is stijgende, met name naar uitgangsmateriaal, (grotere) heesters en vaste planten. Dit geeft mogelijkheden voor de boomkwekerijsector om zich weer te oriënteren op deze groeiende markt. Vanuit de Nederlandse Ambassade in Kiev wordt daarom volle medewerking verleend om deze collectieve beursdeelname mogelijk te maken. Bedrijven kunnen hiermee in redelijk korte tijd een goed inzicht krijgen in deze markt en (potentiële) afnemers.

Vakbeurs Flower Expo 2010
Deze internationale vakbeurs vindt plaats van 8 – 10 april in Kiev. Het is de 14e editie en Flower Expo Ukraine richt zich op de bloemisterij, boomkwekerij, tuinbouw en aanleg en onderhoud (privé en openbaar groen) in Oekraïne. De beurs werd in 2019 bezocht door bijna 10.000 (vak)bezoekers en heeft een deelnameveld van zo’n 100 deelnemers uit negen verschillende landen. Voor het boomkwekerijproduct is deze beurs een perfecte mogelijkheid om kennis te maken met de Oekraïense- en Oost-Europese markt.

Deelname
Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Helma v.d. Louw, email info@vanderlouw.info of tel. 06-28454955.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven