Terugblik Pro Manager Mastercourse Floriculture 2019

Afgelopen weekend rondden 15 internationale sierteeltmanagers de Mastercourse Floriculture 2019 af met een bezoek aan de Trade Fair Aalsmeer. De deelnemers aan de Mastercourse bezochten de afgelopen twee weken veel verschillende aanbieders van kennis en technologie en ook Nederlandse producenten. Rode draad van al deze bezoeken: de toekomst van de sierteelt en hun eigen toekomst in deze sector.

De deelnemers van deze editie kwamen uit Brazilië (2), Chili, Guatemala, Colombia, Kenia (3), Zambia, Spanje, Polen, Denemarken, Iran, China en Vietnam en waren zo een mooie reflectie van hoe de wereld van de sierteelt er tegenwoordig uitziet, niet alleen voor wat geografische diversiteit betreft, maar ook als het gaat om product differentiatie.  

In Nederland verzorgden partners Koppert Biological Systems, Ridder Growing Solutions, Hortilux Schrèder, Agro Energy, Klasmann-Deilmann, Anthura en Van der Valk Horti Systems intensieve en interactieve programma’s en zorgden er zo voor dat ook deze editie een succes werd.

Klik hier voor een verslag dat we afgelopen week publiceerden.

Mastercourse Vegetables
Ondertussen kijkt Jungle Talks alweer vooruit; de werving en selectie voor de Mastercourse Vegetables die op 27 januari 2020 van start gaat, is in volle gang. "We zijn druk bezig met de selectie van kandidaten", zegt Ed Smit, "talentvolle managers tussen de
25 en 40 jaar kunnen zich tot 20 november aanmelden. We hopen weer een mooie, diverse groep bij elkaar te brengen en net als bij de sierteelt hopen we ook op een aantal vrouwelijke kandidaten!"

Klik hier voor meer informatie over de Pro Manager Mastercourse Vegetables en het aanmeldformulier, en hier voor een kort video introductie.

 

Voor meer informatie:
Jungle Talks
+506 22730981
+506 84483355
renee@jungletalks.com        www.jungletalks.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.