Quattro Plant gaat over van Avalanche naar TrackOnline

Peter van Gijlswijk, directeur van Quattro Plant en Rob Heshusius, sales verantwoordelijke van Bexter, hebben afgelopen vrijdag (8 november red.) tijdens de Trade Fair Aalsmeer het contract getekend voor de overstap van Avalanche naar TrackOnline. Hiermee zet Quattro Plant de stap naar digitaal samenwerken.

Een logische vervolgstap, vindt Van Gijlswijk. "Destijds kwamen de functionaliteiten van Avalanche dichtbij de wensen van Quattro Plant. Nu waren wij op zoek naar software die de diversiteit van registraties eenvoudig verwerkt in combinatie met moderne communicatiemogelijkheden, zoals de chatfunctie. Zo kwamen we bij TrackOnline uit".

Quattro Plant maakt als klant van Bexter al jaren gebruik van Avalanche. Per 1 januari 2020 zal Quattro Plant gemigreerd zijn naar TrackOnline. De komende weken wordt TrackOnline ingericht.

Heshusius is blij met de stap die Quattro Plant maakt. "Ik ben bijzonder trots om vandaag samen met Peter de handtekening te zetten onder het TrackOnline contract tussen Quattro Plant en Bexter. Quattro Plant gaat als één van de eersten klanten uit de sierteelt over naar TrackOnline. Hiermee is het voor Quattro Plant ook mogelijk om digitaal samen te werken met zijn kwekers, leveranciers, klanten, transporteurs, opdrachtgevers en collega-bedrijven", vertelt Heshusius.

Met de nieuwste functionaliteit TrackOnline CONNECT, die reeds in september is gelanceerd, kan Quattro Plant direct digitaal samenwerken. Door hun relaties uit te nodigen, hebben zij de mogelijkheid om transacties en saldo afstemmingen in te zien. De communicatie tussen Quattro Plant en hun relaties, is essentieel voor een efficiënte uitwisseling van ladingdragers. Met een blik op de toekomst en de digitaliseringstrend, zegt Van Gijlswijk het volgende: ‘In de toekomst is het een must dat alles realtime benaderbaar is, een tijdperk waar we allemaal digitaal verbonden zijn met elkaar. Efficiëntie door minder administratieve handelingen en duidelijke digitale communicatie, dat is in de toekomst een pré!’.

Voor meer informatie:
TrackOnline
Rob Heshusius
T: (015) 750 10 50
E: r.heshusius@bexter.nl
www.trackonline.com

Quattro Plant
E: info@quattroplant.nl
www.quattroplant.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven