Van der Plas Foundation overhandigt cheques aan Campagneteam Huntington en Stichting de Brug

Stichting de Brug en Campagneteam Huntington hebben beide een cheque van €12.500,- uit handen van de Van der Plas Foundation ontvangen. In het kantoor van Floral Trade Group werd op 5 november j.l. het bedrag, wat werd ingezameld tijdens het VV Katwijk Gala, aan hen onthuld.

Klaas Damsma en Hans van der Plas (Van der Plas Foundation) reikten, in het bijzijn van Jaap Heemskerk (Stichting Topvoetbal VV Katwijk) de cheques uit aan o.a. Nicoline van der Plas van Campagneteam Huntington en o.a. Henk de Wit van Stichting de Brug.

“Hier kunnen we een jaar lang maaltijden van serveren!”, reageerde een blijde Henk de Wit (Stichting de Brug). Nadat Campagneteam Huntington hetzelfde bedrag van €12.500,- ontving, vertelde Nicoline van der Plas over haar beweegredenen zich met hart en ziel in te zetten voor dit mooie doel.

Campagneteam Huntington en Stichting de Brug ontvangen daarmee een deel van de totale opbrengst van het VV Katwijk Gala, dat op sportief- én maatschappelijk gebied zal worden besteed. Met de rest van de opbrengst wordt VV Katwijk gesteund om het spelen op top-amateurniveau te behouden.

Over VV Katwijk Gala
Op 7 september 2019 vond het VV Katwijk Gala plaats. Een avondvullend programma met 560 gasten waarbij een culinair diner zich afwisselde met entertainment, veilingen en een loterij. Nicoline van der Plas (Campagneteam Huntington) en Henk de Wit (Stichting de Brug) namen daarnaast het woord en lieten een video zien om de gasten een beter beeld te geven van de stichtingen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.