Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wholesale Florists & Florist Supply Association

Foto's WF&FSA Floral Distribution Conference

De Wholesale Florists & Florist Supplier Association (WF&FSA) sloot op 7 november de jaarlijkse Floral Distribution Conference in Miami, Florida af met bijna 600 aanwezigen. Het driedaagse evenement bood educatieve sessies over nieuwe afzetkanalen, inclusief veranderingen in transport, logistiek, bedrijfsconsolidatie en de toeleveringsketen. Daarnaast kregen de bezoekers de kans om kennis te maken met bijna 100 exposanten die hun nieuwste producten in de bloemensector toonden. 

Lourdes Reyes, die nu werkt voor BloomyProUSA , was ook aanwezig tijdens het evenement en stuurde ons een impressie van de beurs. 

Met de klok mee: Alejandro Perez van Komet Sales met Lourdes Reyes van BloomyProUSA, Francisco Morejon van Multiflora, Austin Steward van PonteTresa en Juan David van Deliflor. 

Klik hier voor meer foto's van het evenement, genomen door Lourdes Reyes.

"Elk jaar is deze beurs weer interessanter, internationaler en diverser. Er werden bloemen getoond van telers en veredelaars uit landen als Colombia, Ecuador, Costa Rica, Canada en zelfs Australië en Japan."

Reyes merkte op dat extra diensten, containers, transport en technologie steeds belangrijker worden in de snijbloemensector. Een van die diensten is BloomyPro, dat met trots werd geïntroduceerd aan de leden van WF& FSA. "De sector realiseert zich steeds meer dat online aanwezig zijn niet alleen noodzakelijk is geworden, maar ook een manier is om op tijd, hulpbronnen en geld te besparen. BloomyPro is trots om als nieuwkomer in de Amerikaanse markt deel te nemen aan de Wholesale Florists & Florist Supplier Association van Amerika. De nieuwste technologie in 3D-virtuele boeketontwerpen is binnen handbereik."

Klik hier voor meer foto's van het evenement, genomen door Lourdes Reyes.

De organisatoren van FDC publiceerden een slideshow met foto's op hun hun YouTube-pagina, zie hieronder.

Voor meer informatie:
WF&FSA
Email: info@wffsa.org
www.wffsa.org

Publicatiedatum: