Van der Lugt Lisianthus, Ter Laak Orchids en Flores Silvestres winnaars Dutch Flower Awards 2019

Omzet DFG groeit met 8% naar 1,65 miljard

Op de Trade Fair in Aalsmeer zijn gisteren voor de 18de maal de Dutch Flower Awards uitgereikt. De onderscheidingen werden uitgereikt in de categorieën snijbloemen, planten en buitenlandse kwekers. Van der Lugt Lisianthus is uitgeroepen tot winnaar in de categorie Snijbloemen. In de categorie Planten ging de onderscheiding naar Ter Laak Orchids. Flores Silvestres, gevestigd in Colombia, is uitgeroepen tot winnaar in de categorie Buitenlandse Leverancier.

Dutch Flower Group (Marcel Zandvliet en Marco van Zijverden) met de winnaars van de Dutch Flower Awards 2019
 
8% meer omzet
Dutch Flower Group (DFG) verwacht dit jaar een omzet van ruim € 1,650 miljard te gaan realiseren, een groei van 8% ten opzichte van 2018. Komend jaar zal, naast verdergaande digitalisering en programma’s rondom verduurzaming, door DFG ingezet worden op versteviging van haar internationale marktpositie. Dit doet zij middels intensivering van klantrelaties, nauwere samenwerking met kwekers en uitbreiding in nieuwe marktgebieden.

 

Preferred Partner Recognition
Na de uitreiking van de Awards werd Hans van der Meulen, onder meer verbonden aan Beeckesteijn Business School, verrast met de toekenning van de Preferred Partner Recognition. Van der Meulen begeleidt sinds enkele jaren de incompany programma’s voor Marketing & Sales bij de DFG-bedrijven.

bron: Dutch Flower Group


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven