Adomex presenteert nieuw magazine op Trade Fair

Welk ander groen combineert met bloem?

Met als thema ‘Green Powers the flowers’ introduceerde Adomex op de eerste dag van de Royal FloraHolland Trade Fair een nieuw magazine. In deze speciale editie, vormgegeven door bloemstyliste Sarah Dikker, wordt aandacht geschonken aan welk ander snij- en decoratiegroen dan de gebruikelijke combinatie bij een bepaalde bloem past.  

Presentatie van het nieuwe ‘Green Powers the flowers’ magazine met van links naar rechts vormgever Sarah Dikker, Green Lady Esmée en Adomex directeur Anton Klunder op de Adomex stand.

Veel gestelde vraag
"De vraag die wij vaak horen van retailers, bloemisten, arrangeurs, boeketmakers en anderen is: welk (ander) groen past bij deze bloem? Welke combinaties kun je maken en welke bloemen moet je toevoegen? Deze onderwerpen komen dan ook uitvoerig aan bod in het nieuwe ‘Green Powers the flowers’ magazine", zo meldt de organisatie.

Sarah’s Tips & Tricks
Adomex wil naast informeren en inspireren ook vooral laten zien welke andere mogelijkheden er zijn naast de gebruikelijke combinaties. "We moedigen aan om eens iets anders te kiezen dan het meest voor de hand liggende groen en echt innovatief te zijn", zegt bloemstyliste Sarah Dikker. Vanuit haar jarenlange ervaring met groen en bloem geeft Sarah in het magazine haar beste tips & tricks.

Verkrijgbaar in de stand en online
Het thema van het magazine ‘Green Powers the flowers’ is doorgevoerd in de Adomex stand, waar bloemen verwerkt zijn in de groenobjecten. Een gratis printexemplaar is tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer te verkrijgen op de Adomex stand (standnummer 19.2). De digitale versie is te vinden op de website.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven