Floridata Landenrapport Verenigd Koninkrijk

Exporteren naar het VK: welke afzetkanalen zijn gegroeid en welke niet?

In navolging op het eerste landenrapport van Duitsland begin oktober is nu het Verenigd Koninkrijk aan de beurt. In de landenrapporten, die Floridata publiceert, worden algemene economische en demografische trends gedeeld en interessante marktinformatie verstrekt over de periode 2014-2018. Namelijk, de Nederlandse exportpositie op het betreffende land en de Nederlandse exportontwikkelingen, uitgesplitst naar snijbloemen/potplanten en naar afzetkanaal, zoals supermarkt/warenhuis, keten tuincentrum/bouwmarkt, cash en carry en importerende groothandel.

De aangekondigde Brexit in juni 2016 laat een effect zien op de exportwaarde naar Verenigd Koninkrijk voor bloemen en planten. In het landenrapport is te zien welke afzetkanalen gegroeid zijn in exportwaarde en welke niet. Floridata deelnemers hebben hierdoor de mogelijkheid om beter op de marktontwikkelingen in te spelen.

Floridata deelnemers kunnen het landenrapport inzien via de eerstvolgende exportcijfers nieuwsbrief van 11 november aanstaande en indien gewenst eerder opvragen via info@floridata.nl 

Bekijk hier het overzicht van Floridata deelnemers.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven