Bercomex introduceert RackMaster, BouquetMaster en Flora V-Master

"Drie nieuwe masters"

Bercomex Flower Processing Solutions introduceert dit jaar drie nieuwe oplossingen tijdens de IFTF in Vijfhuizen. Het afgelopen jaar was voor de Invaro Agri & Horti Technology Group, waartoe Schouten Agri Sorting Solutions en Invaro Services & Supplies ook behoren, een veelbewogen jaar. Zo verhuisde Schouten op 1 oktober naar het pand in Hoorn, waardoor de krachten van de drie bedrijven nu gebundeld zijn onder één dak.

Automatische boekettenlijn
De Flora BouquetMaster is een automatische boekettenlijn voor kruisboeketten en heeft voor elke werknemer een instructiescherm.

Door de in lengte verstelbare boekethouder is het gemakkelijk om uniforme kruisboeketten samen te stellen. Met de Flora BouquetMaster bent u een stuk minder afhankelijk van geschoolde werknemers.

Geautomatiseerde rekopzetter
De RackMaster is een geautomatiseerde rekopzetter voor alle typen veilingcontainers. De rekken kunnen zowel standaard als op de kop worden geplaatst.

Daarbij kan het 597 rek zowel in de lengte als in de breedte worden opgezet. "Handmatig rekken plaatsen op veilingcontainers is met de RackMaster verleden tijd." 

Oogstoplossing
De Flora V-Master is een nieuwe oogstoplossing, voorzien van V-klapbanden. Harken en schuiven van de bloemen is hiermee overbodig geworden.

De Flora V-Master is ook geschikt voor kwetsbare bloemen en kan eenvoudig geïntegreerd worden op bestaande ondergrondse transportsystemen.

Slimme data-analyse
Ook op het gebied van serviceverlening staat Bercomex niet stil. Servicepartner Invaro Services & Supplies biedt 24/7 support voor Bercomex- en Schouten klanten, en ook voor voormalig Olimex-, Compas-, Van den Berg- en Potveer klanten. Invaro verzorgt onder andere de installatie/onderhoud van de machines en lost storingen op. Verder geeft de Bercomex Insight Tool realtime data over de Furora, een volautomatische bosoplossing voor vele soorten snijbloemen. Daarnaast geeft Invaro trainingen om nog meer rendement te halen uit de Furora. De klant kan door middel van Performance Reporting dagelijks inzicht krijgen in de productiviteit van de Bercomex machines.

Bercomex is van 6 tot en met 8 november te vinden op de IFTF in stand C4.06.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven