Holstein Flowers in nieuw jasje op Trade Fair

Nieuwe huisstijl om onderscheidend te blijven

Op de Trade Fair in Aalsmeer presenteert gerberakweker Holstein Flowers uit De Lier deze week zijn gloednieuwe huisstijl. Met deze nieuwe look wil Holstein Flowers zijn positie als toonaangevende gerberakweker onderstrepen en onderscheidend blijven.

Beeld: Gert van Santen

Tijdens een feestelijk klantenevenement op 1 november presenteerde Holstein Flowers de nieuwe uitstraling als eerste aan zijn klanten. Directeur Leo van Holstein schetste een beeld van de markt en vertelde waarom voor een nieuw jasje gekozen is: “De markt verandert in snel tempo en de concurrentie neemt toe. Als Holstein Flowers worden we steeds vaker gekopieerd wat betreft huisstijl en uitstraling. Om onderscheidend te blijven, hebben we een geheel nieuwe huisstijl ontwikkeld die vertelt waar wij voor staan. Onze kernwaarden zijn daarom terug te vinden in onze nieuwe huisstijl.”

Nu kan ook het grote publiek de nieuwe uitstraling bekijken op de Trade Fair in Aalsmeer. Naast het nieuwe logo laat de gerberakweker ook zijn nieuwe verpakkingen zien. Bovendien kunnen bezoekers de allernieuwste gerberasoorten uit eigen veredeling bekijken in de stand.   

Holstein Flowers is te bezoeken in hal 1, stand 6.9 van 6 tot en met 8 november.


Voor meer informatie:
Holstein Flowers
T: +31 174 21 00 00
E: info@holsteinflowers.nl
www.holsteinflowers.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.