Martin Stolze:

“Onafhankelijk zijn van derden is service-bevorderend”

Tholen - De naam ‘Martin Stolze’ prijkt op een aantal panden in de straat op het bedrijventerrein Leehove in De Lier. Hier worden complete interne transportsystemen volledig in eigen beheer geproduceerd. Van een lasersnijder, draai- en freesbanken tot een kantbank, alles is in huis om in te spelen op de vraag van de klanten.

Lonen al deze investeringen? Martin: "Ja zeker. Op termijn wel. De aanschaf van de lasersnijder was best een pittige investering. Wij kiezen ervoor om snel en flexibel te zijn. Dan kun je dus niet afhankelijk zijn van een derde partij. Dat wil ik gewoon niet. Ik wil het in eigen hand hebben. Waarom ik dat wil? Nou, omdat de klanten daar om vragen. Ik verwacht dus dat dit in ons voordeel gaat werken. En dat blijkt nu eigenlijk ook al wel. We zijn hard gegroeid.”

Het assortiment van Martin Stolze is uitgebreid. Het varieert van transportbanden en rollenbanen, machines voor het oppotten van planten, het sorteren, uitzetten van potplanten, AGF-verpakkingslijnen tot en met complete intern transportsystemen. De markt voor hen is ook ruim: complete tuinbouw sector en de AGF sector.

Hoe is het zo gekomen?                                                                Martin Stolze is, wat je noemt, een selfmade man. Hij nam het bedrijf van zijn vader over. Deze was nog maar net gestart, dus de zaak stond nog volledig in de kinderschoenen. Hij kwam vroeg van school en kreeg na een paar jaar werken deze kans aangeboden. Hij moest er even over denken, want zijn leventje beviel hem zo ook wel. Toch nam hij de kans met beide handen aan. Inmiddels is het 28 jaar later. Hij en zijn team hebben de kansen, die ze zagen, goed benut.

Martin besluit met de woorden: “En we zijn nog niet klaar. We houden de groei erin. Door een hoogwaardig kwalitatief productenpakket en continue innovatie willen we de specialist zijn in de automatisering van intern transport binnen de tuinbouw en het marktaandeel in transportbanden en verpakkingslijnen buiten de tuinbouw vergroten.”

Voor meer informatie:
Martin Stolze
Leemidden 6
2678 ME De Lier
T: 0031 (0)174 518 113
info@martinstolze.nl
www.martinstolze.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.