Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oud-managers DLV Glastuinbouw samen terug in de kas

Vorige week bezocht een tiental oud-managers van DLV Glastuinbouw de kassen van Delphy. Zij kregen er een rondleiding door Jacco van der Wekken en Arlet Dechering. Maar waarom gingen de heren precies op bezoek bij Delphy?

Uit het voormalig DLV ontstonden in 2005 DLV Plant en DLVge, waarna DLV Plant en GreenQ/Improvement Centre samengingen en het huidige Delphy zijn gaan vormen. 



Maar genoeg over die voorgeschiedenis, de mannen hieronder kwamen dus vorige week kijken hoe het er voor staat met het bedrijf waaraan zij als oud-managers ook hun bijdragen leverden.

Het viel de heren op dat consultancy steeds verder internationaliseert, dat praktijkgericht onderzoek en kennisontwikkeling steeds beter met elkaar samen gaan en dat de focus steeds meer ligt op teelttechniek en teelttechnische innovaties, waaronder bijvoorbeeld het met data aansturen van het gewas.

Voorste rij v.l.n.r.: Johan Grootscholten (Green Career Consult), Marien Sonneveld, Rutger Lommerse (GreenPort), Harrie Koning (gepensioneerd) , Loek van Uffelen (gepensioneerd)
Achterste rij v.l.n.r.: Jacco van der Wekken (Algemeen Directeur huidige Delphy), Peter Lentjes (Naktuinbouw), Thijs Roelofs (Axia Vegetable Seeds), Piet Janmaat (Tuinbouw Ontwikkelings Maatschappij) en Mart Peerlings (Radboud Universitair Medisch Centrum)

Fotocredits: Johan Grootscholten