Afrex heeft nieuwe eetbare bloemen toegevoegd aan hun assortiment:

"Eetbare bloemen worden steeds populairder bij bloemsierkunstenaars"

Eetbare bloemen zijn in de loop der jaren steeds populairder geworden bij topkoks en hoogwaardige restaurants. Tegenwoordig gebruiken echter ook steeds meer bloemsierkunstenaars deze bloemen in hun ontwerpen. Ze worden onder andere vaker gebruikt bij tafelopstellingen en in glazen vazen, allemaal om de eetbeleving nog specialer te maken. Dit werd uitgelegd door John Kowarsky, de directeur van Afrex Trading. De afgelopen drie jaar hebben ze eetbare bloemen en bladeren geëxporteerd en ze hebben de vraag van bloemisten naar deze producten elk jaar verder zien toenemen.


Van links naar rechts: Jill Swart, Denver Maloka en Lee Sarah Julius

Afrex exporteert al jaren Kaapflora en andere bloemen uit Zuid-Afrika naar bestemmingen van over de hele wereld. Het uitgebreide assortiment omvat Protea, Leucodendron, Leucospermum, gebladerte, Kaapflora, Kaapflora boeketten, Cymbidiums, Chrysanten en Chamelaucium. De nieuwste toevoeging aan hun assortiment zijn de eetbare bloemen.

De eetbare bloemen die Afrex exporteert, worden allemaal in Zuid-Afrika geteeld. Op dit moment hebben ze meer dan 30 verschillende soorten eetbare bloemen en bladeren in hun assortiment. John: "We zijn altijd op zoek naar nieuwe producten om te verkopen. Nieuwe trendy producten die onze klanten helpen om ons kernassortiment te verkopen, wat op zijn beurt Afrex helpt. Eetbare bloemen kunnen door bloemsierkunstenaars worden gebruikt bij allerlei evenementen, zoals bruiloften, feesten, kerstfeesten, de inrichting van hotelkamers en kantoorfeesten om de eetbeleving bijzonder en aantrekkelijker te maken".

Het brede assortiment aan eetbare bloemen brengt ook een breed scala aan bijzondere smaken met zich mee. "Dit draagt weer bij aan het plezier van het eten."

Afrex voegt steeds weer nieuwe soorten toe aan haar assortiment en ze promoten hun verschillende decoratieve ideeën met veel enthousiasme. Ben je benieuwd naar de producten van Afrex? Bezoek dan hun stand bij de IFTF in Vijfhuizen, die deze week van 6-8 november plaatsvindt. Dit jaar zullen zij hun producten presenteren op hun nieuwe locatie (hal C stand C3.19).

Voor meer informatie
Afrex Trading
Jill Swart
Tel: +27 63 63 6885135135
E-mail: jill@afrextrading.com www.afrextrading.com www.afrextrading.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven