Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bloemenemmer fc588 verder uitgerold in nieuwe productgroepen

Na de succesvolle introductie van de fc588 bij Lisianthus, Alstroemeria, Gypsophila, Hypericum, Chamelaucium (Waxflower), Limonium, Veronica en Euphorbia wordt deze nieuwe efficiƫnte bloemenemmer incl. opzetrek vanaf 11 november 2019 bij tien verdere productgroepen ingevoerd: Alchemilla, Antirrhinum, Brassica, Carthamus, Delphinium, Echinops, Echinacea, Eryngium, Helenium en Solidago.

Uitgifte en inname
Voor alle aanvoerders van de hierboven genoemde productgroepen zijn de bloemenemmer fc 588 en het bijbehorende opzetrek fc598 vanaf 4 november a.s. verkrijgbaar. De uitgifte en inname van fc588 en fc598 is mogelijk bij de fustdepots van Royal FloraHolland in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg en ook bij Veiling Rhein-Maas.

Verdere uitrol 2020
Het introductieproces zal het komende jaar verder worden uitgerold. Wij zullen u hierover te zijner tijd informeren.

Heeft u vragen over de bloemenemmer fc588, neemt u dan contact op met de afdeling logistieke middelen (verpakking). Meer informatie vindt u ook op de website van Royal FloraHolland.

bron: Veiling Rhein-Maas

Publicatiedatum: