Bloemenemmer fc588 verder uitgerold in nieuwe productgroepen

Na de succesvolle introductie van de fc588 bij Lisianthus, Alstroemeria, Gypsophila, Hypericum, Chamelaucium (Waxflower), Limonium, Veronica en Euphorbia wordt deze nieuwe effici├źnte bloemenemmer incl. opzetrek vanaf 11 november 2019 bij tien verdere productgroepen ingevoerd: Alchemilla, Antirrhinum, Brassica, Carthamus, Delphinium, Echinops, Echinacea, Eryngium, Helenium en Solidago.

Uitgifte en inname
Voor alle aanvoerders van de hierboven genoemde productgroepen zijn de bloemenemmer fc 588 en het bijbehorende opzetrek fc598 vanaf 4 november a.s. verkrijgbaar. De uitgifte en inname van fc588 en fc598 is mogelijk bij de fustdepots van Royal FloraHolland in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg en ook bij Veiling Rhein-Maas.

Verdere uitrol 2020
Het introductieproces zal het komende jaar verder worden uitgerold. Wij zullen u hierover te zijner tijd informeren.

Heeft u vragen over de bloemenemmer fc588, neemt u dan contact op met de afdeling logistieke middelen (verpakking). Meer informatie vindt u ook op de website van Royal FloraHolland.

bron: Veiling Rhein-Maas


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.