De Ruiter pakt groot uit op IFTF én showkas

De deuren van de Showkas van De Ruiter Innovations gaan volgende week weer open. Tijdens de IFTF van maandag 4 november tot en met vrijdag 8 november vindt daar de huisshow plaats. Het team van De Ruiter heeft haar uiterste best gedaan om alles mooi in bloei te krijgen. Ook in de stand op de IFTF is van alles te zien. Örjan Hulshof licht alvast een tipje van de sluier op.


Huub Snijder, Juan Jose (Much Flowers) en Örjan Hulshof

Internationaal gezelschap
Naar verwachting is het een internationaal gezelschap dat op de huisshow afkomt. Vanuit deze showkas belevert De Ruiter met name klanten uit Oost-Europa, Rusland, Polen, Hongarije, Oekraïne, Kazachstan, Azerbeidzjan, Armenië en Oezbekistan. “We halen ook de collega’s uit onze productiegebieden in Colombia, Ecuador, Ethiopië, Rusland, Brazilië en China naar Nederland.” In China heeft De Ruiter Innovations sinds een aantal maanden een nieuw kantoor met eigen vermeerdering.

Ruim 100 rassen tijdens IFTF
“Tijdens de IFTF tonen we onze varieteiten uit alle productiegebieden, zo’n 100 in totaal. Een groot deel daarvan is onderdeel van ons nieuwe assortiment trosrozen, zoals de Bubbles lijn, de Kheops lijn en de geurende Essence lijn. Onze sterke snijrozenrassen en de special shapes (garden look rozen) niet vergeten natuurlijk! Verder laten we onze potrozen zien, de 10,5 cm rozen uit de Jewel-lijn en de Oviation-lijn met de 13 cm potrozen. Ook zullen we de bottelrozen presenteren. Dat is best bijzonder, in deze tijd van het jaar is het aanbod tenslotte niet erg groot.”

Nieuw: snijhortensia’s
Nieuw in de stand zijn de snijhortensia’s. In samenwerking met hortensiaveredelaar Lendert de Vos heeft De Ruiter Innovations in de afgelopen jaren een mooie lijn samengesteld. “Nu zijn we zover dat we er de markt mee op kunnen”, vertelt Örjan. “De snijhortensia’s worden geteeld in Afrika. Ze zijn zeker de moeite waard om te komen bekijken.”

Vertrouwde producten
Tot slot is de vertrouwde Big Five present. Vijf kleuren, vijf rassen per kleur. “De rode Big 5 heeft er eigenlijk zes, als je de nieuwe Rhodos Premium 3.0 erbij optelt”, vult Örjan aan. “Die is wat rijper gesneden en dat verhoogt de sierwaarde. Deze variant is erg wendbaar voor transport en heeft een goed vaasleven. Verder zal de collectie 4x4 uit Zuid Amerika gepresenteerd worden tijdens de beurs. Dit zijn vier harde kleuren, rood, wit, roze en geel, in een nieuwe doos die speciaal is ontworpen voor de handel.”

Voor meer informatie:
Royal De Ruiter
www.deruiter.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.