Merk Lotz of Roses volledig opnieuw ingevuld

Tholen - Het merk Lotz of Roses is in samenwerking met rozenveredelaar De Ruiter volledig opnieuw ingevuld. De nieuwe lijn biedt een spectrum intense kleuren, met minimaal tien bloemknoppen per plant, en is jaarrond beschikbaar bij Plantenkwekerij Valstar.

Van februari t/m oktober worden op de vijf hectare grote tuin bij Valstar bloeiende potplanten - chrysanten, begonia, platycodon, hortensia en celosia - geteeld. De overige maanden is Plkw Valstar de leverancier van groenteplanten voor de professionele teelt.

Sinds 2017 is er een tweede locatie toegevoegd en ingericht voor de potrozen. “We hebben toen echt de hele kas gestript en er een zo goed als nieuwe kas voor in de plaats gezet. Het geraamte stond er nog, de rest is nieuw", memoreert Jan Valstar.

"De Ruiter Roses had zoveel rassen op de plak liggen en  kwamen met de vraag of we hier een lijn van wilde opnemen. We hadden al een andere potrozenlijn maar zagen een verbetering in het assortiment van de Ruiter. Daarom hebben we besloten over te stappen naar dit ras."

U bent van harte welkom in stand 25.12, volgende week op de Trade Fair in Aalsmeer.


Voor meer informatie:
Plantenkwekerij Valstar
Jolanda Nieuwenhuijze
Steenenburchweg 31, 2691 LX
’s Gravenzande
+31 (0) 174 212 021
E: info@valstarplant.nl
www.valstarplant.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven