Agricultural Projects Holland verhuist naar De Lier

“Vooral ons kantoor werd te klein”

Tholen – Tegen de tijd dat dit artikel online staat, zijn de bureaus bij Agricultural Projects Holland B.V. uit elkaar en als het goed is ook alweer in elkaar geschroefd. Het team, zo’n twintig man sterk, verhuist namelijk vandaag naar een spiksplinternieuw pand in De Lier. En dat werd tijd, vertelden Egbert Bruins en Jos van Opstal van de kassenbouwer tijdens de laatste voorbereidingen. “Vooral ons kantoor werd te klein, zeker met het oog op onze engineeringsactiviteiten.”


Jos van Opstal en Egbert Bruins dit jaar in afwachting van de bouw van het nieuwe pand op GreenTech

Tot voor kort werkte het team van AP Holland vanuit meerdere panden in Kwintsheul en een pand in Naaldwijk. In de loop van de tijd werd het magazijn al uitgebreid, maar extra kantoorruimte bleek op de huidige locaties een probleem. “In ons nieuwe pand op een mooie zichtlocatie aan de doorgaande weg tussen Westerlee en Delft is er ruimte voor meer bureaus.”

De verhuizing is volgens Egbert en Jos hard nodig om het bedrijf nog effectiever te laten opereren voor de klanten en tevens meer werkplekken te creëren voor 'toekomstige collega’s'.

Met projecten op dit moment in de Verenigde Staten en Rusland. “In de Verenigde Staten zijn we op dit moment bezig met het uitwerken van een speciale kas welke tevens als restaurant zal gaan dienen, terwijl in Rusland twee projecten van zo’n 25 tot 30 hectare in aanbouw zijn. Dat wij ondertussen ook een kantoor laten bouwen, daar merken die klanten niets van.”

De projecten worden straks aangestuurd vanuit De Lier, waar a.s. maandag alles echt wordt opgestart. "Ook hier zullen klanten en leveranciers straks van harte welkom zijn", sluiten Egbert en Jos af, ten slotte wijzend op het nieuwe adres, te weten: Burgemeester van Doornlaan 1 in De Lier.

Voor meer informatie:
Agricultural Projects Holland B.V.
Burgemeester van Doornlaan 1
2278 KA  De Lier, Nederland
www.apholland.nl 
info@apholland.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven