inschrijven kan nog

Opleiding teeltexpert start 26 november

Kennis van de teelt wordt steeds belangrijker binnen productiebedrijven. Hoe kan een plant voor een optimale kwaliteit en productie gestuurd worden, met oog voor een laag energieverbruik? Welke nieuwe technieken kunnen hierbij toegepast worden om het teeltplan te optimaliseren? En hoe vertaalt dat zich naar andere productielocaties op de wereld?

Dit alles maakt het vak van teeltspecialist steeds complexer. Naar aanleiding van vragen uit het bedrijfsleven hebben Lentiz en Inholland Academy de opleiding Teeltexpert ontwikkeld. De opleiding start definitief op dinsdag 26 november a.s. vanuit Delft en het World Horti Center. Inschrijven is nog mogelijk, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Theorie en praktijk
De opleiding Teeltexpert bestaat uit vier blokken van elk vijf dagdelen: toegepaste biologie, klimaat en bemesting, teelt en energiemanagement. Het scholingstraject is afgestemd op werknemers die al ervaring hebben in de glastuinbouw en zich verder willen ontwikkelen tot teeltspecialist. Door middel van opdrachten die op het eigen bedrijf worden uitgevoerd, wordt de theorie gekoppeld aan de praktijk.

Bezoek voor uitgebreide opleidingsinformatie, downloads en actuele data de website. Inschrijven kan hier.

Bron: Kasgroeit.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven