Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
VBW

Samenwerking met BloomlanD belooft bloemist betere marges

BloomlanD en VBW gaan samenwerken met als doel VBW-leden toegang te geven tot een nog uitgebreider bloemen- en plantenassortiment.

BloomlanD is de nieuwe naam van BloomCoop, een Europees online platform voor bloemisten en kwekers. Dankzij een slimme technologie biedt BloomlanD bloemisten toegang tot het complete assortiment van ruim 3.000 kwekers.

Ook biedt BloomlanD zowel de kweker als de bloemist kansen om zich met niche-producten te onderscheiden op de markt. De aanwezigheid van leveranciers van bloemisterijbenodigdheden maakt BloomlanD tot een one-stop-shop oplossing.

Via BloomlanD koopt de bloemist in tegen eerlijke kwekersprijzen, zonder commissie, waarmee hij betere marges zou moeten kunnen maken.

De samenwerking brengt een korting mee voor VBW leden die van het platform gebruik willen maken. Meer informatie vindt u hier.

bron: VBW

Publicatiedatum: