Derde generatie stroomt in bij Maasluiden Potplanten

Maasluiden Potplanten teelt al meer dan 30 jaar Kalanchoës, en momenteel is de derde generatie van de familie Schoenmaker bezig om in te stromen in het bedrijf. 

“Het is mooi om te zien dat mijn kinderen ook geïnteresseerd zijn in mijn vakgebied", vertelt de eigenaar van het bedrijf Karel Schoenmaker. "Mijn oudste zoon Jim pakt steeds meer dingen op binnen het bedrijf. Zo heeft hij de marketing voor zijn rekening genomen en wordt hij op steeds meer vlakken een rechterhand voor mij.”

Recentelijk heeft Maasluiden bovendien een nieuwe huisstijl geintroduceerd. Er is een nieuw logo ontwikkeld en ook is een nieuwe website gelanceerd.

Daarnaast zet de kweker ook in op productontwikkeling. Samen met nog vier andere Kalanchoë kwekers zal men op de Trade Fair Aalsmeer een nieuwe hoezenlijn voor Calandiva presenteren. Deze is te bezichtigen in stand E.6. Maasluiden Potplanten heeft in deze periode naast kalanchoe ook de Princettia in 10,5 cm pot. Het volledige aanbod is ook te vinden in de stand van Growing Success (24.3).

Voor meer informatie:
Maasluiden Potplanten
Maasdijk 67
2691 PB 's-Gravenzande
T: 0174 - 421411
E: verkoop@maasluiden.nl
www.maasluiden.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.