John Sakruca, Top Work groep:

“We willen aansluiten bij wat er speelt binnen de bedrijven”

Tholen –  Telerskampen steeds meer met personeelstekorten en werknemers zijn daardoor enorm gewild. Niet elk uitzendbureau kan echter aan deze vraag voldoen. “Je hebt veel big bangs”, vertelt John Sakruca van uitzendbureau Top Work groep. “Zo noem ik uitzendbureaus die werknemers beloven, maar als het puntje bij het paaltje komt niet op tijd hun zaakjes hebben kunnen regelen. Wij hebben juist van tijdsdruk onze kracht gemaakt en kunnen daardoor alles op tijd regelen.”


John Sakruca

Top Work groep is een uitzendbureau dat zich stapje voor stapje wil blijven uitbreiden, niet alleen qua vestigingen maar ook qua sectoren. “We zijn in 2003 in Nederland begonnen en vanaf daar gaan groeien. Al snel zijn we ons gaan richten op landen waar we, in tegenstelling tot Nederland, veel werknemers konden vinden. Daarom werken we qua personeel nu vanaf Oost-Europa. We hebben vestigingen en contactpersonen in Polen, Litouwen, Roemenië en Turkije. Onze groei hierin is vooral te danken aan mond-op-mond reclame en een actieve inzet van sociale media”, aldus John.

De focus van Top Work groep ligt met name op de glastuinbouw en de AGF-sector. “Al vanaf het begin waren we gericht op groenten en fruit”, vertelt hij. “Toen kwamen bloemen erbij en zo zijn we steeds meer gaan uitbreiden. We zijn nu langzaam aan het uitbreiden naar de bouw, waar ze ook kampen met grote personeelstekorten.”

Van seizoenswerk tot project
“We voeren op dit moment steeds meer opdrachten uit voor verpakkingsbedrijven die de verpakkingen van groenten, fruit en bloemen verzorgen. Daarnaast voert ons personeel bijvoorbeeld heftruckwerkzaamheden uit. We willen aansluiten bij wat er speelt binnen AGF-bedrijven. Daarom zijn we, naast het uitlenen van werknemers, ook begonnen aan het aannemen van werk. Dit houdt in dat bedrijven bepaalde werkzaamheden of onderdelen daarvan aan ons kunnen uitbesteden. Wij nemen dan bijvoorbeeld tijdelijk de taken van een project over: bedrijven hoeven dan geen administratie bij te houden en krijgen een vast tarief over het hele project. Om de week zitten we aan tafel met de opdrachtgever om uit te leggen wat de voortgang is en daar willen we transparant in zijn. Het levert bedrijven veel minder hoofdpijn en gezeur over personeel op.”

Veel bedrijven kampten afgelopen zomer met een personeelstekort, maar bij Top Work groep is volgens John alles gelukt. “Er waren zelfs cliënten die via verschillende grotere uitzendbureaus geen werknemers meer konden vinden en zijn overgestapt naar ons. Van tekorten hebben wij geen last. We merken dat werknemers bij ons terug blijven komen en dat is fijn om te merken”, sluit hij lachend af.

Voor meer informatie:
John Sakruca
Top Work groep
T: 070 392 0032
E: info@topworkgroep.nl     
https://www.topworkgroep.nl/diensten/ 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.