CIOPORA congres, 4-5 november, Amsterdam

Ins en out van IP recht voor planten in Rusland

Van 4-5 november wordt in Amsterdam een Workshop over het intellectueel eigendom (IP) voor planten georganiseerd door CIOPORA (International Association of Breeders). Daar wordt aandacht gegevens aan de ontwikkelingen op het gebied van de registratie van plantenrassen, handelsnamen en kwekersrechten. Verschillende IP-specialisten zullen in de workshop informatie delen over hun specifieke vakgebied.

Een bijzonder onderdeel op het programma is de workshop “IP recht voor planten in Rusland” door Anna Fischer, juriste bij Juralink. Juralink is een Nederlands kantoor dat al meer dan 20 jaar juridische diensten biedt met de focus op Rusland. Juralink heeft kantoren in Rusland (Moskou, St. Petersburg), in Amsterdam en in Keulen.

Anna is expert op het gebied van de bescherming van plantenrassen in Rusland. Haar kantoor heeft al vele internationale kwekers geassisteerd. Daarbij werken zij nauw samen met de autoriteiten (Gossort, Rosselkhoznadzor, de Federale Dienst voor Veterinaire en Fytosanitaire Controle, het Ministerie van Landbouw van de R.F., Rospatent en de Landbouw attaché van de Nederlandse Ambassade in Moskou).

Geïnteresseerden zijn van harte welkom, gelieve u aan te melden via deze link.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven