Dekker en Decorum timmeren samen aan de weg in Moskou

Op 18 oktober jl. vond bij 7 Flowers Decor in Moskou een groot bloemistenevenement plaats. De show was een gezamenlijk initiatief van Decorum en Dekker Chrysanten en vond plaats bij 7 Flowers, één van de grootste leveranciers van bloemisten in Rusland.

Meer dan 500 bloemisten kwamen op het evenement af. Centraal in de show stond het gebruik van bloemen, planten en decoratieve materialen voor het komende kerstseizoen. Het moment voor deze show was niet zomaar gekozen. Op datzelfde moment vond bij 7 Flowers Decor een belangrijke wedstrijd plaats voor regionale floristen. Dat leidde tot extra belangstelling voor de show, zowel van bloemisten als van andere specialisten uit de floristieke sector.

Dekker en Decorum schakelden de prijswinnende Belgische florist Stefan van Berlo in om hun bloemen en planten te promoten tijdens de show. De stukken van de eigenzinnige Stefan waren niet alleen indrukwekkend qua niveau, maar ook qua variëteit: van kledingstuk tot tafeldecoratie werden gecreëerd. Het publiek werd duidelijk hoe universeel bloemen en planten zijn. Stefan gebruikte daarbij vooral nieuwe Dekker rassen, zoals Alibaba, Einstein en Life evenals geverfde Antonov en Kennedy. Ook de Decorum produkten werd breed ingezet: van kleurrijke Calla’s, Celosia, reguliere en geverfde Lisianthus tot Lelies en diverse planten vonden hun plaats in de schitterende creaties.

Naast de show was er nog een bijeenkomst voor 7 Flowers personeel waarbij zij door Warja Abrosimova (Dekker Chrysanten) en Henk de Jong (Decorum) werden bijgepraat over het assortiment van beide organisaties. Bij de ingang van de locatie was een uitgebreide productpresentatie opgesteld, zodat alle bezoekers kennis konden maken met het brede scala van produkten. Alle 500 bezoekers ontvingen daarnaast een tak Antonov in een speciale 7 Flowers Decor verpakking. 

“Het organiseren van zo’n evenement is bijzonder dankbaar werk” volgens Warja Abrosimova, marketing manager Oost-Europa bij Dekker Chrysanten. “Het feit dat bloemisten zelfs uit diverse steden uit de omtrek naar de show komen zegt toch wel iets.” Ook Henk de Jong van Decorum is enthousiast over de gezamenlijke show: “Dit was de tweede keer dat we samen zo’n evenement organiseerden en het was weer een geweldig succes. Voor ons, maar zeker ook voor de bezoekers. Daar gaat het om. We gaan hier zeker mee door. Decorum en Dekker vullen elkaar goed aan. Samen staan we nog sterker op de Russische markt.” Op naar volgend jaar dus!

Voor meer informatie:
Decorum Company
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com
 
 


Dekker Chrysanten
Julianaweg 6a
1711 RP Hensbroek
www.dekkerchrysanten.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven