Gift Wrap That Grows wint award

“Hoe vaak heb jij al een cadeautje uitgepakt? Wat doe je met het inpakpapier? Je gooit het weg. Maar nu niet meer, want met deze innovatie krijgt het nu een tweede leven! Nu kun je dat gebruikte papier pakken en op de grond leggen, water geven en het zien groeien”, zei Sam Ahilan, de directeur van Fibredust.

Vorige week heeft zijn bedrijf FibreDust LLC, dat kokosproducten produceert, meerdere awards in ontvangst genomen op de 2019 Landscape Show. Met de focus op innovatieve producten zocht een team van FNGLA op de beursvloer naar "coole producten", waar de Gift Wrap That Grows er een van was.

De Gift Wrap That Grows is een milieuvriendelijk product dat inpakpapier een tweede leven geeft. Omdat de geschenkverpakking een aangepaste mix van wilde bloemzaden bevat, kan het een prachtig bloembed worden. "We zijn blij dat het FNGLA-team Gift Wrap That Grows heeft gekozen, dit is een geweldige milieuvriendelijke toevoeging aan onze productlijn", aldus Andrew Pidgeon, de marketingdirecteur van Fibredust.  

De geschenkverpakking is verpakt in een leuke, gebruiksvriendelijke doos en wordt geleverd met vier vellen gekleurd inpakpapier, geschenklabels en raffia om het ​​geheel mooi te kunnen presenteren. Een vrijstaand display is ook beschikbaar voor in tuincentra, supermarkten, ambachtelijke winkels en meer. Het product is beschikbaar op Amazon.com; groothandels kunnen rechtstreeks contact opnemen met FibreDust.

Voor meer informatie:
www.enrootproducts.com 

 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven