Sierteelt op de PMA Fresh Summit in Anaheim, Californië

De verkoop van bloemen in de supermarkt wordt steeds belangrijker en volgens sommigen is het zelfs het snelst groeiende productschap. Deze ontwikkeling draagt er mede aan bij dat de sierteelt steeds nadrukkelijker vertegenwoordigd is op de PMA Fresh Summit Conference & Expo in Anaheim, een voorstad van Los Angeles. De "Floral Marketplace" werd slechts enkele jaren geleden geïntroduceerd en op deze editie gaven 140 sierteeltbedrijven, waaronder een behoorlijke groep Hollandse bedrijven, akte de présence.

Onze redacteuren waren van de partij en maakten er een uitgebreide fotreportage. Voor de sierteelt, klik hier. Een reportage met specifiek de glasgroenten uitgelicht vindt u hier.

De PMA is een grote retailbeurs voor de afdeling fresh. Meer dan 1000 bedrijven presenteren er hun producten en oplossingen. Meer informatie over deze beurs vindt u hier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.