Groen Brancheplan overhandigd aan Tweede Kamerleden

Op donderdag 17 oktober heeft Tuinbranche Nederland het nieuwe Groen Brancheplan overhandigd aan Tweede Kamerleden van de VVD en de ChristenUnie. Hierin worden de vervolgstappen genoemd die men samen met de leden neemt voor een groene, gezonde leefomgeving voor mens en dier.

Carla Dik-Faber, lid van de Tweede Kamer voor de ChristenUnie, ontving het Groen Brancheplan uit handen van Toon Wurfbain, Projectleider Duurzaamheid bij Tuinbranche Nederland. Arne Weverling, lid van de Tweede Kamer voor de VVD, ontving het Groen Brancheplan uit handen van Brenda Horstra, adjunct directeur van Tuinbranche Nederland.

Het vierde Groen Brancheplan benoemt de vervolgstappen die Tuinbranche Nederland samen met haar leden zet voor een groene, gezonde leefomgeving voor mens en dier. Onderwerpen die in het plan worden benoemd zijn onder meer De Levende Tuin, Duurzaam Verpakken en Gewasbescherming. Arne Weverling ziet de tuinbranche als hét contact met de consument. Hij ondersteunt het vergroenen van harte en wil daar ook een bijdrage aan leveren. Er zijn vervolgafspraken gemaakt om hierin verder samen op te trekken.

bron: Tuinbranche Nederland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.