Nieuwe fabriekshal van 160 meter lang bij Hendic

Tholen - Wat een eind is dat … 160 meter. Bas van der Elst is er erg blij mee: ”Dit werkt zo prettig. We produceren de liners nu in aaneengesloten delen van 160 meter. Er hoeft minder gesleept te worden en we zijn minder aan het lassen. Dat scheelt materiaal en het komt de kwaliteit ten goede.”

Nicolle Peetoom en Bas van der Elst.

Ruimte voor groeiende productie
Het moederbedrijf van Hendic, DL Plastics BV uit Sint Annaparochie heeft recent haar fabriek vergroot naar 7.200 m2 vloeroppervlak. “We hebben dit gedaan om ook in de toekomst de extreme groei in productie goed aan te kunnen. We kunnen hierdoor de levertijden kort houden en er is nu altijd ruimte voor een spoedlevering in geval van calamiteit.”

De lengte van de hal komt goed van pas.

Nieuwe werknemers
IIn de nieuwe fabriekshal vinden we ook een aantal nieuwe gezichten. “We hebben behoorlijk in het aantal werknemers geïnvesteerd”, vertelt Bas. “Er lopen nu ongeveer 25 goedopgeleide mensen rond die dagelijks bezig zijn met het produceren van de folie producten, het verpakken ervan en klaarmaken voor transport."

Controle is een continu proces
Voordat de liners Friesland verlaten op weg naar een van de dealers wereldwijd, worden de producten onderworpen aan een hoge kwaliteitscontrole. “Controle is een continu proces. Bij elke stap in het productieproces wordt er gecheckt, maar zeker voordat het product de fabriek verlaat."

Voor meer informatie:
Hendic
Goirkesstraat 1a
4885 KS Achtmaal
Nederland
T:+31(0)76-5976665
info@hendic.nl
www.hendic.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.