Decorum viert 20ste verjaardag

Op donderdag 17 oktober vierden de leden van Decorum samen met haar partners het 20-jarig bestaan van de telersvereniging. Met twee gastsprekers, een enthousiaste toelichting van het bestuur en een culinaire wereldreis door de keuken van Barn47 was er een informatief en gezellig programma samengesteld.

Wereld in beweging
Met futuroloog Christian Kromme en klantrelatie expert Feike Cats nam Decorum haar genodigden mee naar 2030 om te laten zien hoe belangrijk samenwerking is om mondiale veranderingen en uitdagingen het hoofd te bieden. Kromme gaf zijn visie op de impact van digitalisering op organisaties en maatschappijen. De futuroloog schetste een beeld waarin organisaties veranderen, bestaande hiërarchieën op zijn kop worden gezet en consumentenmacht groter wordt. Maar hij schetste eveneens dat robotisering er voor zal zorgen dat veel banen verdwijnen en dat productieprocessen straks niet meer dan een algoritme zijn, welke robots beter kunnen uitvoeren dan mensen.

200 bezoekers
Met ruim 200 bezoekers is voorzitter John Grootscholten tevreden: “Ik kijk terug op een hele geslaagde middag en avond. Decorum is niet alleen succesvol dankzij de inzet van onze leden, maar ook dankzij onze klanten en andere relaties. We zien steeds vaker in vakbladen en social media dat eindklanten het over Decorum hebben. Daar zijn we trots op”. Onder de bezoekers waren diverse exporteurs en zelfs vertegenwoordigers van Duitse groothandel organisaties.


 
“Decorum is een merk waar de gehele sierteeltsector trots op mag zijn. De aanwezigheid van sterke merken zegt iets over de volwassenheid van een markt. Decorum draagt daar een hele belangrijke bijdrage aan bij, welke veel verder gaat dat een merk in de markt zetten. Sterker nog, Decorum heeft de deuren geopend voor heel veel andere partijen. Daarmee draagt Decorum bij aan het mondiale succes van de Nederlandse sierteelt sector”, aldus directeur Raymond Hedges .


Voor meer informatie
Decorum Company
Trade Parc Westland 2
Venus 219D
2675 LN Honselersdijk
+31 174 633 587
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.