Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
(oud)cursisten uitgenodigd voor symposium, 25 oktober, Zoetermeer

Het Nieuwe Telen is jarig!

10 jaar Het Nieuwe Telen, een mooie mijlpaal. In die tijd is veel gerealiseerd: door HNT is het begrip uitstraling op de kaart gezet, is ventileren boven het gesloten scherm gemeengoed geworden, laten siertelers meer licht toe, zetten groententelers de minimumbuis bewuster in en houden telers vocht meer in de kas. Wat nu de standaard is, was tien jaar geleden nog de aanpak van pioniers.

En nog steeds worden er nieuwe stappen gezet op weg naar een gelijkmatiger kasklimaat. Gezien de resultaten in het verleden, biedt dat garanties voor de nabije toekomst.

Om het jubileum te vieren en terug- én vooruit te kijken, zijn (oud)cursisten uitgenodigd voor een feestelijke bijeenkomst. Middels een gevarieerd programma maakt u nu al kennis met hetgeen komende jaren breed door de sector wordt opgepakt.

Programma:
13.00 uur - Ontvangst
13.30 uur - Welkom door Aat Dijkshoorn (Glastuinbouw Nederland)

13.40 uur - Terugblik 10 jaar Het Nieuwe Telen | Eric Poot (Wageningen University & Research) kijkt met diverse betrokkenen terug op de ontwikkelingen van HNT van de afgelopen tien jaar.

14.00 uur - Omdenkclinic | Op humoristische wijze en in een wervelend tempo wordt onweerlegbaar duidelijk dat ja- en denken en omdenken nog knap lastig is. Op de één of andere manier kleuren we toch het liefst binnen de lijntjes.

14.45 uur - De toekomst van Het Nieuwe Telen | Waar staat HNT over tien jaar? Eric Poot brainstormt graag hierover met u.

15.00 uur -  Pauze
15.15 uur - Workshopronde 1
16.15 uur - Workshopronde 2
17.15 uur - Workshopronde 3
18.15 uur - Buffet
20.00 uur - Einde bijeenkomst

Hortiversum: Louis Pasteurlaan 6, Zoetermeer (tweede etage, grote zaal)

Aanmelden
Deze bijeenkomst is alleen te bezoeken door (oud)deelnemers van de cursussen Het Nieuwe Telen. Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot vrijdag 25 oktober 2019, 12.00 uur, mits er nog plaats is.

bron: Glastuinbouw Nederland

Publicatiedatum: